Albert Modell

Vállalkozásunk 2012-ben alakult. Az alapítással célunk az volt, hogy H0 (1:87) méretarányban magyar vonatkozású – még modellben ki nem adott – nagy-szériás vasúti járművek gyártásával és forgalmazásával kielégítsük a hazai és nemzetközi modellgyűjtők igényeit.

Nem titkolt célunk, hogy minőség tekintetében a legjobb gyártókkal vegyük fel a versenyt, mindezt olyan áron kínálva, hogy minél több gyűjtőhöz eljuthassanak termékeink. Modelljeink a magas minőségi elvárásoknak megfelelően fröccsöntött műanyagból készülnek. A fődarabokat, alkatrészeket és kiegészítőket RAL szabványnak megfelelő színnel festjük le. A modellek feliratozása tamponnyomásos technológiával készül. A feliratok tű élesek, még a legkisebbek is nagyító segítségével tisztán olvashatók.

A megjelenő modelleket sorozatokban készítjük el, a sorozatok darabszáma általában 100 darabot számlál. A sorozatokat nem ismételjük, kifogyást követően kifutó státuszba kerülnek, ezzel is hangsúlyozva termékeink exkluzivitását.

Előzetes egyeztetést és szerződéskötést követően bérmunkákat is vállalunk. Ebben az esetben a fröccsöntő szerszámok tervezésétől, a próbagyártáson, festésen, feliratozáson és grafikai munkákon át a készre szerelés, illetve csomagolásig valamennyi munkafázist és igény szerint a szállítást is tudjuk vállalni.

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat!

Reméljük, hogy személyesen vagy elektronikus úton vásárolva megelégedett tulajdonosa lesz termékeinknek.

Az ALBERT-MODELL csapata